Päätin itsekin alkaa pitämään virtuaaliblogia, sen verran paljon on ajatuksia nykyajan virtuaalihevostelusta. Voisin aloittaa esittelemällä itseni. Minut tunnetaan virtuaalimaailmassa nimellä Tiia ja olen pyörinyt siellä ainakin vuodesta 2001 saakka, mahdollisesti pidempään. Välillä olen pitänyt taukoja, viimeisin tauko vuodesta 2006 vuoteen 2008.

Aloitin virtuaalihevostelun useiden muiden tapaan Expage-tallilla. Ensin omalla, sitten yhteisomistuksessa luokkakaverini kanssa. Tämän jälkeen siirryin Geocities-palvelimelle, jossa pidin myös tallia. Johonkin tähän väliin tuli tauko, jonka jälkeen palasin virtuaalimaailmaan vuonna 2005. Omistin aluksi kaksi nyffiä, nimeltään Wanburg Volfram sekä Suzy's Hincty. Jossain vaiheessa innostuin hakemaan ihan aidon kasvatin ruotsalaiselta virtuaalitallilta. Orin nimi oli Fredriksberg's Pereh. Vuonna 2006 innostus kuitenkin lopahti ja Volframin myin erään IRL-kaverin tutulle, muut ponit jäivät sille tielleen. Palatessani nyt syksyllä totesin, että Perehin sivuja ei enää edes ole olemassa, vaikka en itse niitä ole poistanut. Tiedä mitä on tapahtunut.

Eiköhän tuo riitä minusta, kukaan ei kuitenkaan minua muista. :D En ole hirveästi foorumeilla viihtynyt, mitä nyt silloin tällöin kommentoinut, kun on ollut jotain kommentoitavaa. Tulevaisuudessa, toivottavasti piakkoin, saan oman tallinikin pystyyn. Kaikki on valmiiksi suunniteltu, vain ulkoasu puuttuu. Sekin tulee, kunhan veli saa Photoshopin toimimaan. :P Odotellessani kisailen paria ravirussia ja yhtä ratsupainotteista ponia. Sekä ajattelin päivitellä ahkerasti tätä blogia, aina kun vain tulee julkaisukelpoista asiaa. :D